Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

Kawasaki Ninja H2 SX SE

28.590 €
143.718 RON

Noua motocicleta Ninja H2 SX este cel mai avansat sport tourer Kawasaki ce integreaza cele mai inalte standarde in termeni de tehnologie, performanta si confo...

Etichete: Ninja H2 SX SE

Cumpără în RATE rapid și simplu! Detalii rate
Noua motocicleta Ninja H2 SX este cel mai avansat sport tourer Kawasaki ce integreaza cele mai inalte standarde in termeni de tehnologie, performanta si confort la pilotare. Motocicleta are motorul supra-alimentat ce genereaza 200 CP, iar dotarile moderne contribuie la cea mai buna experienta de riding, conferind o personalitate dinamica, atat motocicletei, cat si celui care o conduce. Kawasaki Ninja H2 SX dispune de sisteme de top pentru asistenta la pilotare: controlul automat al vitezei de croaziera ACC, sistem faza lunga automata AHB si sistemul radar pentru detectarea pericolelor aflate in unghiul mort BSD. Avertizare in caz de impact FCW, semnalul de oprire in caz de urgenta (ESS), aprinderea KIPASS fara cheie, luminile LED pentru viraje si sistemul de monitorizare a presiunii in anvelope TPMS sunt dotari standard. Integrat in noul instrumentar color TFT 6.5” se gaseste si sistemul SPIN Infotainment care suporta aplicatia unica Rideology oferind o interfata armonioasa rider/vehicul via Bluetooth si Smartphone. Saua revizuita, cu design ergonomic, sporeste confortul atat pentru pilot cat si pentru pasager. Gusta libertatea cu noua motocicleta Ninja H2 SX si bucura-te de experiente palpitante, atat pentru deplasarile de zi cu zi, cat si pentru distante lungi. Varianta H2 SX SE (special edition) se bucura de un design cromatic special, verde, inspirat din universul supersport Kawasaki, fiind dotata cu KECS, sistemul semi-activ de amortizare electronica a suspensiei cu Skyhook.
Specificatii tehnice
Motor:
4 cilindri in linie, 4 timpi, 16 valve DOHC, Supercharger
Racire:
cu lichid
Capacitate cilindrică:
998 cc
Raport de compresie:
11.2:1
Putere:
200 CP
Cuplu:
137,3 Nm la 8500 rpm
Cutie de viteze:
6 trepte
Pornire:
electrica
Transmisie:
pe lant
Dimensiuni:
2175 x 790 x 1260 mm
Înălțime șa:
835 mm
Garda la sol:
130 mm
Greutate:
267 kg
Anvelope fata:
120/70ZR17M/C (58W)
Anvelope spate:
190/55ZR17M/C (75W)
Frana fata:
2 discuri Brembo de 330mm semi-flotante, etriere Brembo Stylema cu 4 pistoane
Frana spate:
1 disc de 250mm, etrier cu 2 pistoane
Suspensie față:
furca inversa de 43 mm KECS cu complresie controlata, amortizor reglabil
Suspensie spate:
Uni-Trak, amortizor pe gaz reglabil BFRC, reglabil
Rezervor:
19 L
An Model:
2024
Înmatriculabil:
da
Culori:
verde/negru (Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Gray)
Alte detalii:
motor Supercharger, 998 cmc, 200 CP, KECS, sistemul semi-activ de amortizare electronica a suspensiei cu Skyhook, sistem faza lunga automata AHB, controlul automat al vitezei ACC, sistem ABS , sistem KIBS pentru franare precisa si eficienta, sistemul radar pentru detectarea pericolelor aflate in unghiul mort BSD, sistem de monitorizare a presiunii in anvelope TPMS, sistem de asistenta la viraje KCMF, sistem frana motor KEBC, ambreiaj hidraulic Assist & Slipper Clutch, sistem control al tractiunii KTRC, aprindere KIPASS fara cheie, sistem ERGO-FIT, lumini LED pentru viraje, display TFT color 6.5” cu sistem SPIN integrat, conectivitate smartphone, Advanced Rider Assistance Systems (ARAS), Etriere Brembo, detectare unghi mort - BSD (Blind-Spot Detection)
Descarca fisa tehnica:

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun