Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

Kawasaki Versys 650 ABS

8.590 €
43.147 RON

Kawasaki Versys 650 ABS este o motocicleta versatila, conceputa pentru a satisface nevoile pasionatilor de aventuri pe doua roti, indiferent de tipul de drum pe c...

Etichete: Versys 650, Eligibil Program Rabla

Cumpără în RATE rapid și simplu! Detalii rate
Kawasaki Versys 650 ABS este o motocicleta versatila, conceputa pentru a satisface nevoile pasionatilor de aventuri pe doua roti, indiferent de tipul de drum pe care il aleg. Cu un design modern si agresiv, aceasta motocicleta atrage atentia atat prin liniile sale dinamice, cat si prin performantele sale remarcabile. Echipata cu un motor de 649 cmc in doi cilindri paraleli, Kawasaki Versys 650 ABS ofera o putere impresionanta si o reactie rapida, perfecta pentru drumurile lungi, dar si pentru plimbarile in oras. Sistemul ABS (Anti-lock Braking System) vine ca dotare standard, sporind siguranta pe drum, mai ales in conditii de franare brusca sau pe suprafete alunecoase. Suspensia ajustabila si pozitia confortabila a ghidonului asigura o calatorie placuta si control deplin asupra motocicletei, fie ca explorezi drumuri asfaltate sau trasee mai provocatoare. Versys 650 impresioneaza si la capitolul tehnologii fiind echipata cu ABS, sistem DTV (Dual Throttle Valves), KTRC (Kawasaki TRaction Control), indicator pentru un condus econom, sasiu imbunatatit, parbriz reglabil, bord multi-functional cu afisaj TFT color de 4,3 inch, sistem de lumini cu tehnologie LED, Bluetooth pentru conectare smartphone. Kawasaki Versys 650 ABS impresioneaza nu doar prin performantele tehnice, ci si prin consumul eficient de combustibil, ceea ce o face o alegere excelenta pentru cei care isi doresc o motocicleta de aventura fiabila si accesibila. Aceasta este solutia ideala pentru motociclistii care cauta un echilibru perfect intre confort, putere si manevrabilitate. Modelul poate fi condus si de riderii care poseda permis categoria A2.
Specificatii tehnice
Norma de poluare:
Euro 5
Motor:
2 cilindri in paralel, 4 timpi, 8 valve DOHC
Racire:
cu lichid
Capacitate cilindrică:
649 cc
Raport de compresie:
10.8:1
Putere:
67 CP
Cuplu:
61.0 Nm la 7.000 rpm
Cutie de viteze:
manuala, 6 trepte
Pornire:
electrica
Transmisie:
pe lant
Dimensiuni:
2.165 x 840 x 1.360 mm (1.420mm cu parbrizul reglat la cea mai inalta pozitie)
Înălțime șa:
845 mm
Garda la sol:
170 mm
Greutate:
219 kg
Anvelope fata:
120/70 ZR17 M/C (58W)
Anvelope spate:
160/60 ZR17 M/C (69W)
Frana fata:
2 discuri semi-flotante de 300 mm, etrier cu 2 pistoane
Frana spate:
1 disc de 250 mm, etrier cu 1 piston
Suspensie față:
furca telescopica inversata de 41 mm, reglabila
Suspensie spate:
suspensie spate reglabila cu monoamortizor
Rezervor:
21 l
An Model:
2025
Înmatriculabil:
da
Culori:
gri (Metallic Matte Graphenesteel Gray / Metallic Spark Black), negru (Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black), alb (Pearl Robotic White / Metallic Spark Black)
Alte detalii:
sistem ABS, sistem KTRC de control al tractiunii (2 moduri), mod ECO, parbriz reglabil, bord multi-functional cu afisaj TFT 4,3 inch, iluminare LED, Bluetooth pentru conectare smartphone (Rideology the APP)
Descarca fisa tehnica:

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun