Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

Sea-Doo WAKE PRO 230 iDF Tech Package

20.590 €
103.503 RON

Jetski Sea-Doo WAKE PRO 230 iDF Tech Package face parte din categoria jetski-urilor sport datorita tehnologiei din dotare. Are o capacitate de 3 persoane. Jetski ...
  • Disponibilitate: Precomanda
  • Cod produs: JETSKI SEA-DOO WAKE PRO 230 iDF Tech Package
  • SKU: 13RB
  • Categorii: Jetski Sea-Doo
  • Producător: BRP Sea-Doo

Etichete: WAKE PRO 230 iDF Tech Package

Cumpără în RATE rapid și simplu! Detalii rate
Jetski Sea-Doo WAKE PRO 230 iDF Tech Package face parte din categoria jetski-urilor sport datorita tehnologiei din dotare. Are o capacitate de 3 persoane. Jetski Sea-Doo WAKE PRO 230 iDF Tech Package este perfect pentru tractarea pe apa, fiind ideal pentru wakeboarding, ski nautic, agrement nautic, etc. Beneficiaza de o serie de accesorii speciale pentru sporturile nautice, inclusiv un suport pentru wakeboard. Jetski Sea-Doo WAKE PRO 230 iDF Tech Package vine echipat cu motorul Rotax 1630 HO ACE, sasiu ST3 din fibra de sticla, un material usor si foarte rezistent la zgarieturi, afisaj multi-functional digital, iBR sistem inteligent de franare si marsarier, iDF – Intelligent Debris-Free Pump System, iTC controlul electronic al acceleratiei cu mod de setare Sport, ECO, Slow, Limitator de viteza, Mod ski, Cheie RF D.E.S.S., sistem iControl, spatiu mare de depozitare in zona centrala, compartiment etans cu port USB integrat pentru telefon, oglinzi cu unghi larg, suprafete anti-derapante cu sigla Sea-Doo, platforma imbarcare, D-Sea-Bel sistem de reducere a zgomotului si a vibratiilor, scara imbarcare, VTS (Variable Trim System), design special Wake. Pachetul Tech include: Ecran color de 7,8 inchi cu vizibilitate incredibila si un nou nivel de functionalitate. Integrare Bluetooth, USB si aplicație pentru smartphone care ofera muzica, vreme, navigatie si multe altele. Sistemul BRP Bluetooth Audio Premium, rezistent la apa, complet integrat, de 100 W, completeaza o experienta excepționala la bord.
Specificatii tehnice
Motor:
Rotax 1630 ACE
Racire:
sistem de racire cu circuit inchis (CLCS)
Capacitate cilindrică:
1630 cc
Putere:
230 CP
Pornire:
electrica
Dimensiuni:
3451 x 1255 x 1140 mm
Greutate:
379 kg
Rezervor:
70 L
An Model:
2024
Culori:
verde (Neo Mint)
Alte detalii:
Pachetul Tech include: Ecran color de 7,8 inchi cu vizibilitate incredibila si un nou nivel de functionalitate. Integrare Bluetooth, USB si aplicație pentru smartphone care ofera muzica, vreme, navigatie si multe altele. Sistemul BRP Bluetooth Audio Premium, rezistent la apa, complet integrat, de 100 W, completeaza o experienta excepționala la bord. Capacitate pentru 3 persoane, motor 1630 ACE, sasiu ST3 din fibra de sticla rezistent la zgarieturi, iBR - sistem inteligent de franare si marsarier, iDF – Intelligent Debris-Free Pump System, iTC controlul electronic al acceleratiei cu mod de setare Sport, ECO, Slow, Limitator de viteza, Mod ski, Cheie RF D.E.S.S.™, sistem iControl, spatiu mare pentru depozitare centrala, Oglinzi cu unghi larg, Covorase pentru suprafetele de circulatie, platforma inot, D-Sea-Bel sistem de reducere a zgomotului si a vibratiilor, Sa standard cu sistem Ergolock™, Bretea sa pentru sustinere pasager, Manere ghidon cu sustinere pentru palme, VTS (Variable Trim System), Ochet sporturi nautice, Compartiment telefonic etanș, Scară de îmbarcare; Pachet WAKE: Pilon de schi retractabil LinQ, mod de schi bazat pe viteza, suport de wakeboard detașabil. Spatiu total depozitare 98.9 litri.
Descarca fisa tehnica:

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun