Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

CAN-AM RYKER 600 ACE STD

10.990 €
55.245 RON

Cu o tehnologie de ultima ora, Can-Am Ryker 600 ACE STD, un roadster cu 3 roti, este special dezvoltat pentru segmentul cruiser-recreational. Pe un Can-Am Ryker a...
  • Disponibilitate: Precomanda
  • Cod produs: CAN-AM RYKER 600 ACE STD
  • SKU: F1RB
  • Categorii: Spyder
  • Producător: BRP Can-Am

Etichete: CAN-AM RYKER 600 ACE STD

Cumpără în RATE rapid și simplu! Detalii rate
Cu o tehnologie de ultima ora, Can-Am Ryker 600 ACE STD, un roadster cu 3 roti, este special dezvoltat pentru segmentul cruiser-recreational. Pe un Can-Am Ryker ai parte de o calatorie cu stil, indiferent de drum. Este dotat cu un motor Rotax 600 ACE, puternic si modern care dezvolta 50 cp, sistemul UFit, cea mai noua tehnologie din domeniu care ajuta la reglarea personalizata a pozitiei de condus, transmisie automata, pozitia inferioara a scaunului care permite soferului sa se simta confortabil, cutia de viteze automata, sisteme de siguranta dezvoltate de BRP Can-Am, sa din material rezistent la apa. Datorită pieselor realizate din materiale durabile, reciclabile, fiecare Can-Am Ryker este proiectat pentru a fi ecologic. Va puteți personaliza vehiculul dupa bunul plac, fiind disponibile diferite scheme grafice, datorita panelurilor colorate. BONUS: scaun pasager (si suporti picioare ) si suport scaun pasager in valoare de 800 Eur, TVA inclus (incluse in pret).
Specificatii tehnice
Motor:
Rotax 600 ACE cu 2 cilindri in linie, acceleratie electronica
Racire:
cu lichid
Capacitate cilindrică:
600 cc
Putere:
50 CP
Cutie de viteze:
automata CVT
Pornire:
electrica
Dimensiuni:
2352 x 1522 x 1063 mm
Înălțime șa:
599 mm
Garda la sol:
97 mm
Greutate:
270 kg
Anvelope fata:
MC 145/60R16 66T
Anvelope spate:
MC 205/45R16 77T
Frana fata:
2 discuri 270 mm, etriere Nissin cu 2 pistoane
Frana spate:
1 disc 220 mm, etrier cu 1 piston
Suspensie față:
suspensie independenta cu brat dublu, cu amortizoare SACHS, cursa 136 mm
Suspensie spate:
Multi-Link cu un singur brat, amortizoare SACHS, cursa 145 mm
Rezervor:
20 L
An Model:
2024
Înmatriculabil:
da
Culori:
negru, rosu, galben
Alte detalii:
Sistem de control al stabilitatii (SCS), sistem de control al tractiunii (TCS), sistem de control al ascensiunii (HHC), sistem ABS, sistem anti-furt Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.), sistem UFit cu scarite pilot si ghidon reglabil, transmisie automata, sistem de franare NISSIN, Mod sport, faruri cu halogen, aripi fata cu lumini LED integrate, Doua porturi USB, display digital 4.5 inch cu vitezometru, turometru, contor parcurs, indicator trip, treapta viteza, distanta pana la golirea rezervorului, lumini motor, nivel combustibil, ceas, sa din material rezistent la apa, compartiment manusi, capacitate stocare 7 litri.
Descarca fisa tehnica:

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun