Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Lichidare stoc
-4%

Sea-Doo SPARK 900 HO ACE 2UP 90CP IBR MY2023

9.090 € 9.490 €
45.694 RON

Cand vine vorba de distractie pe apa, nimic nu depasește un jetski Sea-Doo Spark. Cu un design usor si compact, aspect stralucitor si o manevrare agila, plina de ...

Etichete: SPARK 900 HO ACE 2UP 90CP IBR

Cumpără în RATE rapid și simplu! Detalii rate
Cand vine vorba de distractie pe apa, nimic nu depasește un jetski Sea-Doo Spark. Cu un design usor si compact, aspect stralucitor si o manevrare agila, plina de viata, jetski Sea-Doo Spark va ofera distracție garantata, Indiferent daca va aventurati pe apa singur sau alaturi de prieteni. Acestea dispun de cele mai eficiente motoare de pe piata, avand un consum redus de combustibil. Jetski Sea-Doo Spark 900 2-up are o capacitate de 2 locuri, sistem iBR de franare inteligenta si marsarier electronic, motor Rotax 900 ACE cu o putere de 90 CP. Este confectionat din polytec, un material robust dar usor, mai rezistent la zgarieturi decat fibra de sticla.
Specificatii tehnice
Motor:
Rotax 900 ACE
Racire:
sistem de racire cu circuit inchis (CLCS)
Capacitate cilindrică:
899 cc
Putere:
90 CP
Pornire:
electrica
Dimensiuni:
2790 x 1180 x 1045 mm
Greutate:
192 kg
Rezervor:
30 L
An Model:
2023
Culori:
verde/alb (NEW Manta Green & White)
Alte detalii:
capacitate pentru 2 persoane, CLCS (Sistem de racire cu circuit inchis), iTC - Controlul electronic al acceleratiei, marsarier electronic iBR (opt.), Ceas Bord Compact: vitezometru, RPM, indicator ore functionare, Sport Mod, podea antiderapanta, maner ghidon cu sustinere pentru palme, bretea sa sustinere pasager, suporti pentru genunchi, Ochet sporturi nautice, scaun subtire, Cheie RF D.E.S.S.
Descarca fisa tehnica:

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun